Rendhagyó szülői értekezlet lesz a Kajakházban

Az Európai Szakképzési Hét programjaként Tata Város Önkormányzata rendhagyó szülői értekezletet, szakképzési fórumot szervez a pályaválasztás előtt álló általános iskolás gyermekek szülei számára.

Pályaválasztással kapcsolatos felelős döntést megfelelő szakmaismerettel, pályaismerettel, és önismerettel lehet meghozni. Mindez szükséges ahhoz, hogy a szakmájukat szerető, azt magas színvonalon művelő, fejlődésre képes, motivált fiatal szakemberek kerüljenek ki az iskolapadokból. Fontos, hogy mindenki pontos tájékoztatást kapjon a továbbtanulás, szakmaválasztás kérdéseivel, és a munkaerő-piaci igényekkel kapcsolatban.

Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket, 2016. december 7-én szerdán 17 órára az Új Kajakház Ökoturisztikai Központba. (Tata, Tópart sétány)

Program:

  • Köszöntő – Michl József, Tata város polgármestere
  • Pályaválasztás a szakképzés tükrében – Berczellyné Nagy Marianna, a Tatabányai Szakképzési Centrum főigazgatója
  • A Bláthy-iskolában elérhető szakmák, szakképzések – Nagy Edina, a Tatabányai Szakképzési Centrum Bláthy Ottó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma igazgatója.

A rendezvényen jelen lesz a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselője, valamint helyi cégvezetők, akik a szakképzés témájában felmerülő kérdésekre válaszolnak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!