Kőkútis elismerések a Magyar zászló és címer napján

Tata Város Önkormányzata második alkalommal, ezen a napon nyújtotta át az elismeréseket azoknak a tatai tanulóknak és felkészítő tanáraiknak, akik az előző tanévben országos vagy nemzetközi tanulmányi versenyeken elsőtől hatodik helyezést értek el. Dr. Beró Henrietta Tata város alpolgármestere ünnepi köszöntőjében kiemelte: – „Ma azért vagyunk itt, hogy kifejezhessük azt a megbecsülést, amit irántatok érzünk, köszönjük a munkátokat, és az eredményeiteket, melyeket nemcsak magatoknak, hanem a szüleiteknek, a tanáraitoknak, és nekünk, tataiaknak is hoztok.”

Az ünnepségen a 65 elismerő díjat és oklevelet Bencsik János országgyűlési képviselő, és dr. Beró Henrietta alpolgármester adták át.

Iskolánkból

-Cziráki-Lantai Marcell az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen első helyezést ért el. 

-Tompa Anna az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen első helyezést ért el.

-Busa Hanna az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen első helyezést ért el.

-Mészáros Blanka az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen első helyezést ért el.

-Nagy Péter az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen első helyezést ért el.

-Vajda-Kolek Blanka az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen  első helyezést ért el. Felkészítő tanáruk Henzer Zsuzsanna volt.

-Keresztes Ádám a Hermann Ottó Környezetismereti Versenyen környezetből ötödik helyezést ért el, felkészítő tanára Kozári Miklósné volt.

-A Kőkúti Általános Iskola Fazekas Utcai Tagintézményének tanulója, Bodnár Balázs a Kalmár László Matematikaversenyen negyedik helyezést ért el. Felkészítője Kenderné Fonda Ágnes volt.