II. helyezés a IV.korcsoportos Lány Kézilabda Diákolimpia Országos Döntőn

Iskolánk IV.korcsoportos lány kézilabda csapata a megyei döntő és a mosonmagyaróvári országos elődöntő megnyerése után bejutott a Kézilabda Diákolimpia Országos Döntőjébe, amelyet a napokban rendeztek meg Miskolc városában.

Csapatunk a pénteki játéknapon győzedelmeskedett a Füzesabony és a Szeghalom csapata ellen.
Szombaton a nagyon kemény Harta csapatát múlta felül nagyon fegyelmezett, küzdős játékkal. Régi időket idéző lelkes szurkolótáborunk támogatásával az esti mérkőzésen katartikus győzelmett aratott az együttes a Komló csapata ellen és ezzel bejutott a vasárnapi döntőbe.

A döntőben jól kezdték a lányok a mérkőzést a második félidő feléig fej-fej mellett haladtak a csapatok, viszont a végjátékban a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola csapata bizonyult jobbnak, így csapatunk a második helyezést érte el az országos döntőben.
A lányok egy 20 évvel ezelőtti (2004-es) iskolatörténeti eredményt ismételtek meg.

Csapat tagjai: Csanki-Puss Léna (8.b); Dobos Zita (8.b); Kecskeméti Luca (8.b); Keresztes Janka (8.b); Knapp Hanna (8.b); Körmendi DorinA (8.b); Németh Emma Eszter (8.b); Papp Kinga (8.b); Martin Eszter (8.b); Vastag Csenge (7.b); Budai Boglárka (7.b); Karvalics Luca (6.b).

Kecskeméti Luca (8.b) bekerült az országos döntő ALL-STAR csapatába.

Gratulálunk a szép eredményhez! Hajrá Kőkúti!!!