Első helyezés a játékos sportversenyen

2018. december 4-én délután került megrendezésre a diákolimpiai Játékos sportverseny kistérségi fordulója a Vaszary János Általános Iskola tornatermében. 

Csapatunk az alsó tagozatos sportiskolás tanulókból állt: Prohászka Szonja, Kovács Áron, Kovács Milán (2.b); Kecskeméti Luca, Dobos Zita, Keresztes Janka, Körmendi Dorina, Papp Kinga, Lengyel Simon, Strausz Gergely, Németh Marcell, Turán Balázs (3.b); Simon Gabriella, Csurgó Bora, Mészáros Zsófia, Geizer Zsombor, Dumánszki Levente, Nagy Péter (4.b). 

A gyerekek fegyelmezett, példamutató, önzetlen viselkedésükkel, alázatos, fürge versenyzéssel mind a kilenc ügyességi-, váltóversenyszámban győzedelmeskedtek.

 

A “taxis” versenyszám előtt Gabi néni eligazítását hallgatja minden kisgyerek.

 Strausz Gergely (3.b) ügyeskedik a floorball-váltóban.

Nagy az izgalom a rajt előtt.

Öröm volt tapasztalni, mikor az utolsó játék előtt a “nagy” negyedikesek átadták a lehetőséget a “kicsiknek”, a harmadik és második osztályos tanulóinknak, akik izgatottsággal és nagy akarattal álltak neki a labdahoró versenyszámnak. Az arcukra volt írva, most meg kell mutatnunk, hisz a “nagyok” bíznak bennünk! A “nagyok” az egész versenyszámot végigkiabálták a “HAJRÁ KICSIK! HAJRÁ KŐKÚTI!” felkiáltást skandálva, ahogy a KŐKÚTIS sportiskolásokhoz méltó. A “kicsik” mindent megtettek a sikeres szereplésért és meg is lett erőfeszítéseik gyümölcse, megnyerték a játékot.

 

Nagy az összhang a Tesók között. (Kovács Áron és Kovács Milán 2.b)

 

Köszönjük szépen a Szülők támogatását és gratulálunk a szép eredményhez! Hajrá KŐKÚTI!