Bronzérem a diákolimpiáról

Székesfehérváron rendezték meg az atlétikai diákolimpia országos döntőjét, amelyen a Kőkúti-iskola négy csapattal képviseltette magát. ára a Kőkúti Általános Iskola. A II. és a III. korcsoportosok küzdöttek a helyezésekért, a tataiak kiválóan szerepeltek.

A II. korcsoportban a lányoknál az elmúlt tanévben a Kőkúti nyerte meg a csapatversenyt, ezért az ünnepélyes megnyitón az iskola tanulói vonulhattak fel elsőként, és vihették a Magyar Diáksport Szövetség zászlaját. Ebben az erős mezőnyű korcsoportban nagy sikernek könyvelhették el a kőkútisok, hogy a fiúk a 9., a lányok pedig a 6. helyen végeztek.

A III. korcsoportban a lányok a megyei döntőn elért pontszámukat megjavítva hetedikek lettek, a fiúk még szebb sikert értek el. Kiváló versenyzéssel megérdemelten lettek bronzérmesek.

A sikeresen szereplő tataiak névsora, II. kcs., fiúk: Bilkó András, Rohodi Richárd, Kecskeméti Kevin, Oravecz Bence, Hoczek Máté, Hanzlik Levente. II. kcs., lány: Csordás Karol, Kovács Réka, Bolyán Gréta, Tompa Anna, Gunics Nóra, Hanzlik Éva.

III. kcs., fiú (a bronzérmes gárda): Vámosi Milán, Michl Sebestyén, Novotni László, Csányi Csongor, Bolyán Ádám, Szi-Benedek Balázs, Tupi Gergő. III. kcs., lány: Surapka Hanna, Láncz Alíz, Szi-Benedek Boglárka, Kovács Fanni, Ogonovszky Eszter, Willi Dorka, Polák Edina.

Felkészítő tanárok: Borosné Neusinger Gabriella, Kőhalmi Zoltánné, Sándor Péter, Czina László, Gaál Szabolcs.