Adomány Beregrákosra

A Kőkúti Általános Iskola idén 5. alkalommal szervezett gyűjtést a Kárpátalján található Beregrákos település általános iskolájának.

150 kisgyermek kapta karácsonyi adományunkat, amelybe tartós élelmiszerek kerültek.

Iskolánk közösségét évről évre megmozgatja ez a felhívás és tagintézményünkkel együtt jelentős összegű támogatást juttatunk Beregrákosra.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a nyújtott segítséget!

********************************************************************************************************************

Tisztelt Igazgató Úr! 

Elnézést szeretnék kérni, hogy csak most írok, de sajnos így év végén elég sok minden összejött a munkahelyemen és otthon. Már sokadjára ülök neki, hogy levelet írjak Neked, remélem, hogy a mai nap folyamán sikerülni fog. 
 
Az elmúlt hét során az ajándékcsomagokat átadtuk a gyerekeknek és az iskola munkatársainak. Küldök pár képet, amelyen a hatodikosaink vannak lefényképezve a csomagokkal. Az iskola nyugalmazott pedagógusainak is vittünk a csomagokból, nagy örömmel és hálával fogadták.

Sok pozitív visszajelzést kapok a szülőktől, gyerekektől, munkatársaktól és volt kollégáktól. Mindannyian köszönik az ajándékcsomagokat és azt a törődést amit évről-évre felénk mutattok. 
Szeretném megköszönni az irántunk tanúsított szeretetet és gondoskodást.

Kérlek add át a köszönetünket a Kőkuti Általános Iskola  tantestületének, a szülői munkaközösségének, a tanulóitoknak, mindenkinek, akik részt vettek a csomagok elkészítésében és eljuttatásában.

Az Úr áldása kísérje életeteket és munkátokat!
Áldott Adventet és Karácsonyt kívánok!
 
Tisztelettel:
Molnár Béla